Om oss

av | apr 9, 2019

ENEBY BIL & GUMMI – BILVERKSTAD MED KUNNIGA MEKANIKER

Välkommen till oss på Eneby bil & gummi AB. Vår bilverkstad ligger en liten bit norr om Norrtälje vilket gör oss tillgängliga även för er som befinner er i dess omnejd.

Till vår bilverkstad kan du vända dig för att få hjälp med både däck och även reparationer av din bil. Företaget har nu funnits i ungefär 13 år och har idag fem anställda, vi tillhör däckkedjan Nordisk Däckimport. Inom företaget har vi en stor ambition att göra våra kunder nöjda. Utöver nöjda kunder strävar vi även efter att ni ska köra säkert på vägarna. För att uppnå det jobbar vi efter tre starka värdeord; service, trygghet och kompetens. Allt arbete utförs av erfarna och kompetenta bilmekaniker. Målet med vårt arbete är att samtliga kunder ska bli nöjda med hjälpen och kundservicen de erhåller hos vår bilverkstad. Finns det några specifika önskemål tar vi självklart till oss dem och utför arbetet utifrån dem i den utsträckningen vi kan.

Vi erbjuder försäljning av nya däck till både personbil och lastbil samt att vi utför lättare däckreparationer. När du behöver hjälp med din bil och söker hjälp med service hos en bilverkstad så är du varmt välkommen till oss! Ta gärna kontakt med oss om det är något du undrar över, då kommer vi kunna ge dig de svaren du söker.

Kontakta oss

Eneby Bil & Gummi AB

Två Kyrkors Väg 41, 76173 Norrtälje

0176-22 80 90

enebybil_gummi@hotmail.com

enebybilochgummi

Eneby Bil & Gummi AB

Telefontider

Mån-Tor 08.00-17.00  Fredag 08.00-15.00

Helgöppet under säsong höst&vår vid däcksbyten

Eneby Bil & Gummi

p
Vi utför service och reparationer av fordon.