Bilverkstad Hallstavik

av | nov 23, 2021

ENEBY BIL & GUMMI – BILVERKSTAD MED KUNNIGA MEKANIKER

Välkomna till oss på Eneby bil & gummi AB. Vår bilverkstad ligger en liten bit ifrån Hallstavik vilket gör oss tillgängliga även för er som befinner er i dess omnejd.

Till vår bilverkstad kan ni vända er för att få hjälp med både däck och även reparationer av er bil. Företaget har nu funnits i ungefär 13 år och har idag fem anställda, vi tillhör däckkedjan Nordisk Däckimport. Inom företaget har vi en stor ambition att göra våra kunder nöjda. Utöver nöjda kunder strävar vi även efter att ni ska köra säkert på vägarna. För att uppnå det jobbar vi efter tre starka värdeord; service, trygghet och kompetens. Allt arbete utförs av erfarna och kompetenta bilmekaniker. Målet med vårt arbete är att samtliga kunder ska bli nöjda med hjälpen och kundservicen de erhåller hos vår bilverkstad. Finns det några specifika önskemål tar vi självklart till oss dem och utför arbetet utifrån dem i den utsträckningen vi kan.

Vi erbjuder försäljning av nya däck till både personbil och lastbil samt att vi utför lättare däckreparationer. När ni behöver hjälp med er bil och söker hjälp med service hos en bilverkstad kring Hallstavik så är ni varmt välkomna till oss! Ta gärna kontakt med oss om det är något ni undrar över, då kommer vi kunna ge er de svaren du söker.

Bilverkstad Hallstavik

Kontakta oss

Eneby Bil & Gummi AB

Två Kyrkors Väg 41, 76173 Norrtälje

0176-22 80 90

enebybil_gummi@hotmail.com

enebybilochgummi

Eneby Bil & Gummi AB

Telefontider

Mån-Tor 08.00-17.00  Fredag 08.00-15.00

Helgöppet under säsong höst & vår vid däckbyten

Bilverkstad Hallstavik

p

Vi utför service och reparationer av fordon.

Välkomna in till vår bilverkstad i närheten av Hallstavik när ni behöver hjälp med ert fordon. Arbetet anpassas efter era önskemål och behov. Kontakta oss för mer information.